Ρωσία: Έχουμε δικαίωμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων στην Κριμαία
Αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δηλώνει ότι η Μόσχα έχει το δικαίωμα να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στην προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει για την ύπαρξη ανάλογων σχεδίων. «Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πυρηνικά όπλα εκεί τώρα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σχέδια, όμως επί της αρχής η Ρωσία μπορεί να το κάνει» είπε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ελέγχου των όπλων του ρωσικού ΥΠΕΞ.
Αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δηλώνει ότι η Μόσχα έχει το δικαίωμα να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στην προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει για την ύπαρξη ανάλογων σχεδίων
«Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πυρηνικά όπλα εκεί τώρα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σχέδια, όμως επί της αρχής η Ρωσία μπορεί να το κάνει» ανέφερε ο Μιχαήλ Ουλιανόφσκ, επικεφαλής της υπηρεσίας ελέγχου των όπλων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΔΕΔΥ: Απεργία για αυξήσεις και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού – Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι του
- Γιαμάλ: Τα… έσπασε στη φιέστα της Μπαρτσελόνα με σημαία Παλαιστίνης και «μήνυμα» κατά της Ρεάλ (vids)
- Ροντ Στιούαρτ στον βασιλιά Κάρολο: Συγχαρητήρια που βάλατε το καθαρματάκι στη θέση του στην Αμερική
- Τα αμαρτήματα του Στάρμερ που παρέδωσαν τη Βρετανία στον Φάρατζ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΖ’)



