Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση με ήττα και άγχος η Ρεάλ, εύκολα στους «8» η Πόρτο

Πρόκριση με ήττα και άγχος η Ρεάλ, εύκολα στους «8» η Πόρτο

Πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες αλλά με πολλά... καρδιοχτύπια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ηττήθηκε με 4-3 από την εκπληκτική Σάλκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά η «βασίλισσα» είχε παρακαταθήκη τη νίκη με 2-0 από τον αγώνα στο Γκελζενκίρχεν. Η Πόρτο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο «Ντραγκάο» απέναντι στη Βασιλεία, της οποίας επικράτησε εύκολα 4-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) του πρώτου αγώνα στο «Σεντ Γιάκομπς Παρκ».

Πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες αλλά με πολλά… καρδιοχτύπια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ηττήθηκε με 4-3 από την εκπληκτική Σάλκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά η «βασίλισσα» είχε παρακαταθήκη τη νίκη με 2-0 από τον αγώνα στο Γκελζενκίρχεν.

Οι «βασιλικοί μπλε», που μετρούσαν όχι έναν ή δύο αλλά δέκα (!) απόντες, προηγήθηκαν στο 20΄ με διαγώνιο σουτ του Φουκς, αλλά στο 25΄ ο Ρονάλντο ισοφάρισε με κεφαλιά.

Στο 41΄ ο Χούντελαρ έκανε το 1-2 παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κασίγιας στο σουτ του Μάγερ, αλλά στο 45΄ ήταν και πάλι ο Ρονάλντο που ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Ο Μπενζεμά στο 53′ έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στη Ρεάλ, για να κάνει άμεσα το 3-3 ο Σανέ στο 57΄.

Στο 84′ ο Χούντελααρ έκανε το 3-4 και έβαλε… φωτιά στο ματς αφού η Σάλκε χρειαζόταν άλλο ένα γκολ για την μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, ο… Άγιος Ίκερ Κασίγιας στο 90΄ απέκρουσε στη γωνία του το σουτ του Χέβεντες και έσωσε την ομάδα του από έναν επονείδιστο αποκλεισμό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρονάλντο, Κοεντράο – Φουκς

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο (58΄ Μαρσέλο), Αρμπελόα (83΄ Νάτσο), Κεντίρα (58΄ Μόντριτς), Κρόος, Μπέιλ, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά

ΣΑΛΚΕ (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Βελενρόιτερ, Χέβεντες, Φουκς, Νάστασιτς, Μάτιπ, Μέγερ, Χέγκερ (57΄ Γκορέτσκα), Μπαρνέτα (81΄ Ουτσίντα), Νοϊστέντερ, Τσούπο-Μοτίνγκ (29΄ Σανέ), Χούντελααρ.

Πόρτο – Βασιλεία 4-0

Η Πόρτο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο «Ντραγκάο» απέναντι στη Βασιλεία, της οποίας επικράτησε εύκολα 4-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) του πρώτου αγώνα στο «Σεντ Γιάκομπς Παρκ».

Στο 14΄ ο Μπραχίμι άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ντανίλο συγκρούστηκε με τον Φαμπιάνο, τραυματίστηκε και αποχώρησε από το «Ντραγκάο» σε φορείο και με κολάρο.

Η Πόρτο έφτασε στο 2-0 στο 47΄ με τον Ερέρα, ενώ στο 56΄ ο Κασεμίρο «έγραψε» το 3-0 με φάουλ από περίπου 30 μέτρα (!), για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Αμπουμπακάρ στο 75ο λεπτό, κι ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Σάμουελ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+ Σάμουελ (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκάνο – Γκασί, Γκονζάλες, Σάμουελ, Σάφαρι

ΠΟΡΤΟ (Χούλιεν Λοπετέγκι): Φαμπιάνο, Ντανίλο (22΄ Μάρτινς), Μαϊκόν, Μαρκάνο, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Μπραχίμι (74΄ Ρούμπεν Νέβες), Εβάντρο (79΄ Κουαρέσμα), Ερέρα, Τέγιο, Αμπουμπακάρ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Πάουλο Σόουσα): Βάτσλικ, Σάμουελ, Σαρ (57΄ Εμπολό), Σάφαρι, Τζούφι, Φ. Φράι (63΄ Κακιτάνι), Ελνενί, Τσάκα, Στρέλερ, Γκασί (77΄ Καλά), Γκονζάλες

Τετάρτη 11 Μαρτίου

Τσέλσι (Αγγλία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) (1-1)

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) (0-0)


Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 1-2 (18/3)

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 2-1 (18/3)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 1-0 (17/3)

Άρσεναλ (Αγγλία)-Μονακό (Γαλλία) 1-3 (17/3)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024