
Η επίσημη ενημέρωση της UEFA για τη συνάντηση Κοντονή – Πλατινί
Με επίσημη ανακοίνωση της προς την ΕΠΟ, η UEFA γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε την Τρίτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.
Με επίσημη ανακοίνωση της προς την ΕΠΟ, η UEFA γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε την Τρίτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.
Συγκεκριμένα ανέφερε τη συζήτηση που είχαν οι δυο πλευρές μεταξύ τους και καθώς και το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον με σημαντική ημερομηνία την 30η Μαρτίου όπου θα υπάρξει νέα συνάντηση και στη συνέχεια την 30η Απριλίου όπου θα ισχύσουν τα μέτρα που θα παρθούν.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, είχε συνομιλίες στο Σπίτι του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου στη Νιόν με τον Έλληνα Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Πλατινί και ο κ. Κοντονής είχαν γόνιμες συζητήσεις, οι οποίες εστίασαν κυρίως στην καταπολέμηση της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην υποστήριξη της UEFA για την εξάλειψη αυτής της μάστιγας στα γήπεδα στην Ελλάδας.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για περαιτέρω συνομιλίες με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να βρεθούν τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.
Μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από εκπροσώπους της FIFA, της UEFA, της ΕΠΟ και της ελληνικής κυβέρνησης θα συναντηθεί στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου για να εξετάσει επιπλέον τα διάφορα βήματα και να αποφασίσει για συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 30 Απριλίου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαμός στην Κολομβία: Ντου οπαδών στο Μεντεγίν, φωτοβολίδες, δακρυγόνα και διακοπή (vids)
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/5): Δράση με Παναθηναϊκός – Βαλένθια και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το 3-1 και την πρόκριση στο Final-4
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442