Παίρνουμε τα βουνά γιορτάζοντας… εναλλακτικά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Μετά από μια κουραστική και αγχώδης εβδομάδα σε φρενήρης ρυθμούς, γεμάτη έγνοιες, τρέξιμο και υποχρεώσεις, αδράξτε την ευκαιρία και τιμήστε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αφιερώνοντας την Κυριακή σας (8/3) σε εναλλακτικά πράγματα που σας χαλαρώνουν, σας αναζωογονούν και σας ψυχαγωγούν.
Αν, πολλές φορές λοιπόν, έχετε σκεφτεί να πάρετε τα βουνά και να ξεφύγετε από όλα και όλους, την Κυριακή αυτή έφτασε η στιγμή να το κάνετε πράξη!
Το καταφύγιο Μπάφι ειδικά για την ημέρα, διοργανώνει μια αναζωογονητική βόλτα στο ελατόδασος της Πάρνηθας, μακριά από το θόρυβο της πόλης, που θα περιλαμβάνει yoga και πεζοπορία μέσα στη φύση, αναπνέοντας τον καθαρό αέρα και τη μυρωδιά της Κεφαλληνιακής Ελάτης.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος yoga θα εστιάσετε σε στάσεις και αναπνοές που σκοπό έχουν να ξεμπλοκάρουν το δεύτερο ενεργειακό κέντρο ή αλλιώς το δεύτερο τσάκρα που είναι η έδρα της θηλυκότητας σας. Τα άλλα δύο κέντρα που αφορούν στην θηλυκή πλευρά είναι το τέταρτο, στην περιοχή της καρδιάς και το έκτο, στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια.
Μετά το τέλος του μαθήματος yoga –και καιρού επιτρέποντος- θα ακολουθήσει πεζοπορία στα μονοπάτια του δρυμού.
Το πρόγραμμα αναλυτικά
10:00 άφιξη στην Πάρνηθα
10:30 – 12:00 Yoga
12:00 – 13:30 Πεζοπορία
14:00 επιστροφή- ξεκούραση στο καταφύγιο. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση
Τιμή/άτομο:
20€ για Υοga & πεζοπορία
Δηλώσεις συμμετοχής στο parnitha@trekking.gr
- «Toxic»: Ένας άντρας, μια γυναίκα, ένας θανατηφόρος ιός – Το ψυχολογικό θρίλερ έρχεται στο θέατρο Αργώ
- Κατώτατος μισθός: Προς νέα αύξηση κατά 40 ευρώ τον Απρίλιο του 2026
- «Ο Ναν μοιάζει να προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»
- ClimateHub: Τα πιο ψυχρά και τα πιο θερμά Χριστούγεννα τα τελευταία 125 χρόνια
- Social media: Πως μας επηρεάζει η αποχή μιας εβδομάδας;
- «Πως ο Πάβλοβιτς επέλεξε την Εθνική Γερμανίας αντί της Σερβίας»