Τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης από άγνωστο, ο οποίος έδωσε διορία 45 λεπτών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και ερευνούν το σημείο. Εκκενώθηκε προληπτικά το κτίριο.
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης από άγνωστο, ο οποίος έδωσε διορία 45 λεπτών.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και ερευνούν το σημείο.
Έδωσαν, μάλιστα, εντολή για προληπτική εκκένωση του κτιρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- «ΠΑΣΟΚ… άρα on air»: Το πρώτο επεισόδιο του vidcast «ΠΑΣΟΚ
- Λάρισα: Ορατή από 30 χλμ. μακριά η φωτιά – Παραμονή σε κλειστούς χώρους συνιστάται στους πολίτες
- Βερολίνο: Έληξε η ομηρία σε σούπερ μάρκετ μετά από 11 ώρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442