ΝΔ για ΕΡΤ: Οι Έλληνες θα πληρώσουν τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ
«Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας ασχολείται με την "πελατεία" του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση» αναέρει η ΝΔ για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την ΕΡΤ.
«Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας ασχολείται με την “πελατεία” του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την ΕΡΤ.
«Φυσικά, ο κ. Τσίπρας θα στείλει πάλι τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό, αφού θα αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν οι φορολογούμενοι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες πως και σ’ αυτήν την περίπτωση θα πληρώσουν οι ίδιοι το μάρμαρο των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Θα κληθούν δηλαδή να χρηματοδοτήσουν τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει ο κ. Καραγκούνης.
Απάντηση της κυβέρνησης
«Θα περιμέναμε μια κουβέντα συγγνώμης και αυτοκριτικής για το “μαύρο” στην ΕΡΤ και τα όσα “κατάφερε” η ΝΔ στη Δημόσια Τηλεόραση. Όσοι έχτισαν το πελατειακό κράτος, καλό θα ήταν να δείξουν αυτοσυγκράτηση» ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι απαντώντας στη ΝΔ.
«Η επιμονή της ΝΔ να υπερασπίζεται τα έργα και τις ημέρες της ελπίζουμε να μην σταθεί εμπόδιο και να συμβάλλει εποικοδομητικά στον διάλογο για την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ)» προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι συμπληρώνοντας:
«Ενημερώνουμε τη ΝΔ ότι αύριο έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ελπίζουμε να το υπερψηφίσει, όπως και την ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
