Παρέμβαση Καμμένου για μη καταβολή αναδρομικών σε απόστρατους
Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε η μη καταβολή των αναδρομικών σε αριθμό αποστράτων αξιωματικών με την καταβολή της σύνταξης του Ιανουαρίου.
Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε η μη καταβολή των αναδρομικών σε αριθμό αποστράτων αξιωματικών με την καταβολή της σύνταξης του Ιανουαρίου.
Ο κ. Καμμένος έδωσε εντολή στις οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για τη διερεύνηση και αποκατάσταση του θέματος.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων