Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια μωρά κάθονται δίπλα στην Άννα Γουίντουρ;

Ποια μωρά κάθονται δίπλα στην Άννα Γουίντουρ;

Η Άννα δεν μοιάζει και πολύ χαρούμενη για αυτό.

Παπαναστασίου Φρόσω

H Harper Beckham θα πρέπει να δώσει γρήγορα μερικά μαθήματα στη συνομήλική της North West για το πώς οφείλει να συμπεριφέρεται στα front rows της Εβδομάδας Μόδας –πόσο μάλλον όταν κάθεται δίπλα στην Anna Wintour.
Τα τέσσερα αδέρφια Beckham, ο Brooklyn, 15, ο Romeo, 12, ο Cruz, 9 και η Harper, 3, κάθισαν (όλα με total black) στο front row της FW 2015 συλλογής που παρουσίασε η μαμά τους χτες, στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη (και που, παρεμπιπτόντως, μόνο καλά σχόλια απέσπασε). Και, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, τo savoir vivre ρέει ήδη στο αίμα της μικρής Harper: εκείνη πιο ήρεμη από όσο θα περίμενε κανείς από ένα τρίχρονο που στην τελική, δεν ενδιαφέρεται και πολύ για το τί θα φορέσει τον επόμενο χειμώνα και η Αnna Wintour λιγότερο ταραγμένη από όσο την είδαμε την προηγουμένη, στο σόου του Kanye West και της Adidas Originals.
Εκεί, τα πράγματα δεν έμοιαζαν και πολύ καλά: η 19 μηνών North West μπορεί να έχει ήδη δύο Εβδομάδες Μόδας στο ιστορικό της (μία στο σόου του Givenchy στο Παρίσι και μία φέτος, στο σόου του μπαμπά της στη Νέα Υόρκη) και ακόμα να τις συνηθίσει –ή μάλλον, ακόμα η Kim να καταλάβει πως η μικρή της κόρη δεν μπορεί να εκτιμήσει από τώρα τα razor cut σχέδια του Kanye West ούτε μπορεί να νιώσει κάποιο δέος απέναντι την επιβλητική φυσιογνωμία της κυρίας στη διπλανή θέση (ναι, για την Anna Wintour μιλάμε).

woman.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024