Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας σε πολλές περιοχές της χώρας

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας σε πολλές περιοχές της χώρας

Προβλήματα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τη χιονόπτωση έχουν προκληθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδας, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία. Διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο. Προβλήματα και σε ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Προβλήματα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τη χιονόπτωση έχουν προκληθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδας, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο διεκόπη, λόγω βλάβης από υπερκάλυψη υδάτων των γραμμών, και η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι τα συνεργεία του ΟΣΕ να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Λειψυδρίου – Φαναρίου Κιλκίς (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος όπως και το σημείο από το 50ό χιλιόμετρο της επαρχιακής οδούΜουζακίου – Αργιθέας Καρδίτσας λόγω καθίζησης της γέφυρας «Πετρωτού».

Η χιονόπτωση έχει διακόψει την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 28ο έως το 35ο χιλιόμετρο, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι οδηγοί κινούνται από την Κερασιά και την Άρνισσα προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας- Καϊμάκτσαλαν.

Αλυσίδες χρειάζονται επίσης στις επαρχιακές οδούς από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια, Ροδοχώρι και Σέλι, στην Καστοριά – Φλώρινα (μέσω Βιτσίου), στη θέση Τύμπανος στην επαρχιακή οδό Καρδίτσα – Άρτα και στη θέση Αγ. Νικόλαος.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, έχει δημιουργήσει το κύμα κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, λόγω φθοράς της γέφυρας «Αυλακίου» στην επαρχιακή οδό Εμπεσού – Καρπενησίου, η κυκλοφορία διεξάγεται από τις γέφυρες «Τέμπλας» και «Τατάρνας».

Επίσης, λόγω της χιονόπτωσης στην ορεινή Ναυπακτία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες από την τοπική κοινότητα Ελατούς, έως τα όρια του της δημοτικής ενότητας Αποδοτίας, καθώς και από την τοπική κοινότητα Παλαιόπυργου, έως τα όρια της δημοτικής ενότητας Πλατάνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024