Νίκησε και παραμένει πρώτος ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι
Στην κορυφή της Α1 βόλεϊ γυναικών παρέμεινε ο Ολυμπιακός, που πέρασε άνετα το εμπόδιο του Ρεθύμνου εκτός έδρας με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν... περίπατο κι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης επέβαλλαν το ρυθμό τους φτάνοντας άνετα στη νίκη. Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0 του ΑΟ Θήρας, στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής. Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί του Ηρακλή πήραν οι Μακεδόνες και εξακολουθούν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην Α1, αν και βρίσκονται στην προτελευταία θέση.
Στην κορυφή της Α1 βόλεϊ γυναικών παρέμεινε ο Ολυμπιακός, που πέρασε άνετα το εμπόδιο του Ρεθύμνου εκτός έδρας με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν… περίπατο κι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης επέβαλλαν το ρυθμό τους φτάνοντας άνετα στη νίκη.
Τα σετ: 17-25, 8-25, 15-25
Παναθηναϊκός-ΑΟ Θήρας 3-0
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0 του ΑΟ Θήρας, στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής.
Οι «πράσινες» με το «τρίποντο» αυτό έφτασαν στην 14η νίκη τους στο πρωτάθλημα κι «έπιασαν» στην 2η θέση τον Πανναξιακό, που έχει ένα ματς περισσότερο κι αύριο θα αντιμετωπίσει στη Νάξο την Ηλιούπολη.
Τα σετ: 25-21, 25-22, 25-17.
Ηρακλής-Μακεδόνες Αξιού 0-3
Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί του Ηρακλή πήραν οι Μακεδόνες και εξακολουθούν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην Α1, αν και βρίσκονται στην προτελευταία θέση.
Οι γηπεδούχες, που δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, παραδόθηκαν σε μία ανώτερη ομάδα, η οποία πήρε το πρώτο σετ με 25-12 και τα δύο επόμενα με 25-21.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παναθηναϊκός-Α.Ο. Θήρας 3-0 (25-21, 25-22, 25-17)
Ρέθυμνο-Ολυμπιακός 0-3 (17-25, 8-25, 15-25
Ηρακλής-Μακεδόνες 0-3 (12-25, 21-25, 21-25)
Μαρκόπουλο-ΑΕΚ 20:00
Πανναξιακός-Ηλιούπολη 22/02
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
Ολυμπιακός 45
Πανναξιακός 41
Παναθηναϊκός 41
ΑΕΚ 28 -14αγ.
Α.Ο. Θήρας 27
ΟΠΕ Ρεθύμνου 18
Ηλιούπολη 18 -15αγ.
Μαρκόπουλο 16 -15αγ.
Ανατόλια 14
Μακεδόνες 10
Ηρακλής 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442