Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκαρνέτ επέστρεψε στη Μινεσότα, ο Ντράγκιτς πήγε στους Χιτ

Ο Γκαρνέτ επέστρεψε στη Μινεσότα, ο Ντράγκιτς πήγε στους Χιτ

Επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Κέβιν Γκαρνέτ μετά από περίπου δύο χρόνια στο Μπρούκλιν επέστρεψε στη Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς. Η ομάδα της Μινεσότα έδωσε στους Μπρούκλιν Νετς, ως αντάλλαγμα, τον Ταντέους Γιανγκ για να πάρει πίσω τον βετεράνο σταρ. Στο μεταξύ μια ακόμη μεταγραφή ανακοινώθηκε στο ΝΒΑ, καθώς ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν κατάφερε να στεριώσει στους Φοίνιξ Σανς και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μαϊάμι Χιτ.

Επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Κέβιν Γκαρνέτ μετά από περίπου οκτώ χρόνια στη Βοστόνη και μετά στο Μπρούκλιν επέστρεψε στη Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς. Ο 38χρονος σέντερ είχε κάνει το ντεμπούτο του με τους «λύκους» στο ΝΒΑ το 1995 και αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία έως το 2007.

Στην εντυπωσιακή, έως τώρα, καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Γκαρνέτ έχει σημειώσει πάνω από 20.000 πόντους, έχοντας 18.3 πόντους και 10.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα της Μινεσότα έδωσε στους Μπρούκλιν Νετς, ως αντάλλαγμα, τον Ταντέους Γιανγκ για να πάρει πίσω τον βετεράνο σταρ.

Στο μεταξύ μια ακόμη διπλή μεταγραφή ανακοινώθηκε στο ΝΒΑ, καθώς ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν κατάφερε να στεριώσει στους Φοίνιξ Σανς και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μαϊάμι Χιτ, όπως και ο αδερφός του, Ζόραν Ντράγκιτς.

Από την πλευρά τους οι Σανς πήραν τους Ντάνι Γκρέιντζερ (Χιτ) και Τζον Σάλμονς (Πέλικανς). Οι Πέλικανς απέκτησαν τους Νόρις Κόουλ, Τζάστιν Χάμιλτον και Σον Γουίλιαμς από τους Χιτ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή.

Οι Σανς πρωταγωνίστησαν σε μια ακόμη ανταλλαγή παικτών, με τέσσερις εμπλεκόμενες ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Αϊζάια Τόμας έφυγε από τους Σανς με προορισμό τους Σέλτικς, ενώ ακόμα αποχώρησαν οι Τάιλερ Ένις και Μάιλς Πλαμλί, που πήγαν στους Μπακς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως, ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με τον Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς από τους Φιλαδέλφεια 76ers. Ο Μπράντον Νάιτ αποχώρησε από το Μιλγουόκι με προορισμό τους Σανς, οι οποίοι πήραν και τον Μάρκους Θόρντον από τους Σέλτικς.

Και οι μεταγραφές/ανταλλαγές στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αρκετοί ακόμη παίκτες άλλαξαν ομάδες. Εχουμε και λέμε… Οι Νάγκετς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζόφρι Λοβέρν, που υπέγραψε για 2+1 χρόνια. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ/σέντερ αποκτήθηκε από τη Χίμκι.

Ο 23χρονος άσος, που φέτος είχε 9,4 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 17,5 λεπτά κατά μέσο όρο, ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2013 και το χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ το 2014.

Περνάμε στους Θάντερ, από τους οποίους αποχώρησε ο Ρέτζι Τζάκσον για να πάει στους Πίστονς, με τους Θάντερ να δίνουν ακόμα τους Γκραντ Τζέρετ και Κέντρικ Πέρκινς στους Τζαζ, για να πάρουν τα δικαιώματα των Ενές Καντέρ και Στιβ Νόβακ, ενώ οι Θάντερ πήραν ακόμα τους Ντι Τζέι Όγκουστιν και Κάιλ Σίνγκλερ από τους Πίστονς.

Οι Μπλέιζερς απέκτησαν τον Άαρον Αφλάλο, μαζί με τον Αλόνζο Τζι και έστειλαν στο Ντένβερ τους Γουίλ Μπάρτον, Βίκτορ Κλαβέρ και Τόμας Ρόμπινσον, ενώ οι Νάγκετς έδωσαν τον ΜακΓκί στους 76ers και πήρανν τον Αϊζάια Κανάαν από τους Ρόκετς, με την ομάδα του Κώστα Παπανικολάου να προχωράει στην απόκτηση των ΜακΝτάνιελς (76ers) και Πάμπλο Πριτζιόνι (Νικς).

Τέλος στη Νέα Υόρκη και στους Νικς θα συνεχίσει ο Αλεξέι Σβεντ, ενώ ο Τάισον Πρινς επέστρεψε στους Ντιτρόιτ Πίστονς, με τους Μπόστον Σέλτικς να παίρνουν ως αντάλλαγμα τους Τζίτζι Ντατόμε και Γιόνας Γερέμπκο, ενώ οι Γουίζαρντς έδωσαν τον Αντρέ Μίλερ στους Κινγκς για να πάρουν τον Ρέιμον Σέσιονς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024