Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 21 Φεβρουαρίου η ημερίδα «Υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία»

Στις 21 Φεβρουαρίου η ημερίδα «Υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία»

Το Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου της Κλινικής ΙΑΣΩ σε συνεργασία με το Ian Donald Inter - University School of Medical Ultrasound και την Ελληνική Εταιρεία στην Προγεννητική Διάγνωση και Θεραπεία του Εμβρύου, διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία».

Το Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου της Κλινικής ΙΑΣΩ σε συνεργασία με το Ian Donald Inter – University School of Medical Ultrasound και την Ελληνική Εταιρεία στην Προγεννητική Διάγνωση και Θεραπεία του Εμβρύου, διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία», το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).

Σκοπός της ημερίδας είναι να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας. Συγκεκριμένα, έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες, από το χώρο της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα στον τομέα αυτό.

Επίσημοι καλεσμένοι – ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο Asim Kurjak, Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας, -ρόεδρος του Ian Donald Inter – University School of Medical Ultrasound και ο Gian Carlo Di Renzo, MD, FRCOG, (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου της Perugia, γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 638 3949.

health.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024