
Υπουργείο Οικονομικών: Αμισθί και ατελώς συνεργάζεται η Lazard
Αμισθί και ατελώς συνεργάζεται με το υπουργείο Οικονομικών η Lazard, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, απαντώντας σε δημοσιεύματα αλλά και σε ερωτήσεις που κατέθεσε η Αντιπολίτευση. Παράλληλα, το υπουργείο διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσέλαβε «δύο κόρες φίλων του».
Αμισθί και ατελώς συνεργάζεται με το υπουργείο Οικονομικών η Lazard, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, απαντώντας σε δημοσιεύματα, αλλά και σε ερωτήσεις που κατέθεσε η Αντιπολίτευση, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον κορμό του κειμένου αντίστοιχης ερώτησης για τους μισθούς των εταιρειών-συμβούλων που είχε υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ που τότε ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Παράλληλα, το υπουργείο διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσέλαβε «δύο κόρες φίλων του».
Διευκρινίζεται μάλιστα περαιτέρω ότι ο υπουργός δεν έχει κάνει καμία πρόσληψη και δη θυγατέρων φίλων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμπελόκηποι: Νεκρός άντρας – Έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας
- Το γήπεδο της Ντιναμό Βουκουρεστίου θα πάρει το όνομα του Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)
- Συγκέντρωση αρτοποιών έξω από το υπουργείο Οικονομικών: Ζητούν μείωση κόστους ενέργειας και φορολογίας
- Θεσσαλονίκη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο φοιτητής με τη μηνιγγίτιδα – «Σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση» λέει ο Γιαννάκος
- Φαρμακοβιομηχανία στην Ευρώπη: Στρατηγική αυτονομία, επενδύσεις και ο ρόλος της Ελλάδας στο νέο υγειονομικό τοπίο
- Ρωσία: Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
