Υπουργείο Οικονομικών: Αμισθί και ατελώς συνεργάζεται η Lazard
Αμισθί και ατελώς συνεργάζεται με το υπουργείο Οικονομικών η Lazard, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, απαντώντας σε δημοσιεύματα αλλά και σε ερωτήσεις που κατέθεσε η Αντιπολίτευση. Παράλληλα, το υπουργείο διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσέλαβε «δύο κόρες φίλων του».
Αμισθί και ατελώς συνεργάζεται με το υπουργείο Οικονομικών η Lazard, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, απαντώντας σε δημοσιεύματα, αλλά και σε ερωτήσεις που κατέθεσε η Αντιπολίτευση, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον κορμό του κειμένου αντίστοιχης ερώτησης για τους μισθούς των εταιρειών-συμβούλων που είχε υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ που τότε ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Παράλληλα, το υπουργείο διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσέλαβε «δύο κόρες φίλων του».
Διευκρινίζεται μάλιστα περαιτέρω ότι ο υπουργός δεν έχει κάνει καμία πρόσληψη και δη θυγατέρων φίλων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης κυβερνά για τα υπερκέρδη και τους φίλους της κυβέρνησης
- Μαρόκο: Ξανά στην Εθνική ο Ελ Κααμπί για τα φιλικά του Μαρτίου
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 14,9% του πληθυσμού στερείται βασικά αγαθά και υπηρεσίες
- Παραχώρηση του Αρχοντικού Βρανά από τον Δήμο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης
- Κομόρος: Τουλάχιστον 17 Αφρικανοί μετανάστες πνίγηκαν στ΄ ανοικτά των νησιών
- Σωτήρας ή συνωμότης; Η αλήθεια για τον έκπτωτο βασιλιά Χουάν Κάρλος μέσα από τα κρυφά αρχεία
