
Κλειστή τη συλλογή των αγγείων βρήκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο ο Ν.Ξυδάκης
Δύο εβδομάδες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού επισκέφθηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο Νίκος Ξυδάκης εμφανίστηκε γοητευμένος, ωστόσο εκείνο που προκάλεσε προβληματισμό ήταν οι αίθουσες με τη συλλογή των αγγείων που παραμένουν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού.
Δύο εβδομάδες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης. επισκέφθηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Όπως μας πληροφορεί ο Μικροπολιτικός των Νέων, επί δύο ώρες και συνοδευόμενος από συνεργάτες του και τη διευθύντρια του μουσείου Μαρία Λαγογιάννη επισκέφθηκε από τα εργαστήρια και τις αποθήκες έως το πωλητήριο και το καφέ ώστε να διαπιστώσει τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο μουσείο της χώρας.
Ο κ. Ξυδάκης εμφανίστηκε γοητευμένος από την αθέατη όψη του μουσείου, δηλαδή τις αποθήκες και τα εργαστήρια.
Ωστόσο εκείνο που προκάλεσε απογοήτευση ήταν οι αίθουσες με τη συλλογή των αγγείων που παραμένουν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Τραμπ vs πρίγκιπα Χάρι – «Πώς τα πάει; Πώς είναι η σύζυγός του;»
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…




