Δεν προσγειώθηκαν δύο πτήσεις στο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης
Προβλήματα παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας λόγω της περιορισμένης ορατότητας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Προβλήματα παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας λόγω της περιορισμένης ορατότητας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, δύο πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας Easyjet, που εκτελούσαν τα δρομολόγια από Λονδίνο και Βερολίνο, δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στην πόλη εξαιτίας του καιρού, και κατέληξαν στην Αθήνα.
Στο μεταξύ, γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, σταμάτησε η χιονόπτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι πυκνές νιφάδες που έπεφταν από το πρωί δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στην πόλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442