Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Νέα έργα στο εξωτερικό από την SALFO & Associates

Η SALFO & Associates SA, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία Συμβούλων Τεχνικών Έργων με ισχυρή παρουσία στη Μέση Αναταλή και στην Ανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, αναλαμβάνοντας τρία νέα σημαντικά έργα στο Κατάρ και ένα στη Ρουμανία. Συγκεκριμένα, η Salfo ανάλαβε έργο για τη διαχείριση της μελέτης και κατασκευής για την ανάπτυξη του […]

Η SALFO & Associates SA, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία Συμβούλων Τεχνικών Έργων με ισχυρή παρουσία στη Μέση Αναταλή και στην Ανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, αναλαμβάνοντας τρία νέα σημαντικά έργα στο Κατάρ και ένα στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, η Salfo ανάλαβε έργο για τη διαχείριση της μελέτης και κατασκευής για την ανάπτυξη του Place Vendome στην Ντόχα, προϋπολογισμού 1,2 δις ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει τρία ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ένα εμπορικό κέντρο και δύο κτίρια χώρων στάθμευσης, συνολικής επιφάνειας δόμησης 971.000 τ.μ., καθώς και ένα τεχνητό κανάλι διερχόμενο απευθείας από τη θάλασσα.

Παράλληλα, η SALFO, ανέλαβε έργο συνολικής διάρκειας δύο ετών, το οποίο αφορά στην παροχή υπηρεσιών επίβλεψης κατασκευής στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων του Κατάρ για έργα οδοποιίας. Στο έργο αναμένεται να απασχοληθούν έως και 44 μηχανικοί.

Το τρίτο σημαντικό έργο στο Κατάρ είναι η εκπόνηση της μελέτης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των μετατοπίσεων δικτύων κοινής ωφέλειας για την κατασκευή της Κόκκινης Γραμμής του Μετρό της Ντόχα (παραλιακή), το οποίο ανατέθηκε στη SALFO από την κατασκευαστική κοινοπραξία του έργου.

Τέλος, στη Ρουμανία η SALFO ανέλαβε, σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία Kappa Architects & Engineers, την επίβλεψη κατασκευής ενός τμήματος του νέου αυτοκινητόδρομου Sebes – Turda, μήκους 24,3 χλμ., ο οποίος χρηματοδοτείται κατά 85% από την ΕΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024