Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σημεία εξυπηρέτησης και νέος διευθυντής στη Mazda Ελλάδας

Νέα σημεία εξυπηρέτησης και νέος διευθυντής στη Mazda Ελλάδας

Διευρύνεται το δίκτυο εξυπηρέτησης ιδιοκτητών αυτοκινήτων Mazda στη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να ξεκινά ακόμη η διάθεση των νέων μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας.

Με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους 100.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Mazda στη χώρα μας, αυξάνονται σε 26 οι επίσημοι επισκευαστές τους σε όλη την χώρα, με την ολοκληρωμένη λίστα τους να έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

Ταυτόχρονα, νέος διευθυντής της Mazda Ελλάδας αναλαμβάνει ο κ. Αρτέμης Ξαγοράρης. Με σπουδές στη Μηχανολογία Αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο κ. Ξαγοράρης διαθέτει εργασιακή εμπειρία 27 ετών σε θέσεις διοίκησης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και ειδικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών και στην ανάπτυξη δικτύων.

Σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι: «Φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τη φιλοσοφία της Mazda. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση. Τα συνεργεία μας είναι σε θέση να επιδιορθώνουν τυχόν βλάβες από την πρώτη κιόλας στιγμή».

Οι 26 επίσημοι επισκευαστές προμηθεύονται ανταλλακτικά από την κεντρική ευρωπαϊκή αποθήκη της Mazda στην Αυστρία, ενώ έχουν εκπαιδευτεί στα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες.

Παράλληλα, με στόχο την προστασία της μάρκας και γνώμονα το συμφέρον των πελατών της, η Mazda είναι αποφασισμένη να κινηθεί εναντίον οποιασδήποτε παράνομης χρήσης του εμπορικού σήματός της από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία, τα οποία δεν πληρούν, προς το παρόν, τα ποιοτικά πρότυπα της Mazda.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024