Χάλκινο μετάλλιο ο Κοκκαλάνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISAF
Το χάλκινο μετάλλιο στα RSX του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διεξήχθη στο Μαϊάμι, κατέκτησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης. Ο Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση για τους Αγώνες του Ρίο, στην κούρσα που έκρινε τα μετάλλια κατετάγη 2ος και με συνολικά 81 βαθμούς ποινής βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών.
Το χάλκινο μετάλλιο στα RSX του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διεξήχθη στο Μαϊάμι, κατέκτησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.
Ο Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση για τους Αγώνες του Ρίο, στην κούρσα που έκρινε τα μετάλλια κατετάγη 2ος και με συνολικά 81 βαθμούς ποινής βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών.
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ολλανδός Φαν Ριισελμπέργκε με 77β.π. ενώ ακολούθησε ο Γάλλος Τομά Γκογιάρντ με 79β.π.
Στα Φινν, ο Γιάννης Μιτάκης κατέλαβε την 4η θέση της τελικής κατάταξης με 65 βαθμούς ποινής, ενώ στα 470 ανδρών οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν την 6η θέση με 78β.π.
Στα Φινν πρώτευσε ο Βρετανός Σκοτ με 27β.π, ενώ στα 470 στην κορυφή βρέθηκαν οι επίσης Βρετανοί Πάσιενς-Γουίλις με 31β.π.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.