Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLC Coupe 2017: Στη δυναμικά κομψή πλευρά των SUV

Mercedes-Benz GLC Coupe 2017: Στη δυναμικά κομψή πλευρά των SUV

Η Mercedes-Benz εμπλουτίζει με ταχείς ρυθμούς τη νεοσύστατη γκάμα των coupe SUV της, προετοιμάζοντας μια αντίστοιχη έκδοση για την επικείμενη GLC.

Η συνολικά ριζική προσέγγιση που σκοπεύει να ακολουθήσει η γερμανική φίρμα στη νέα γενιά της GLK η οποία θα ονομάζεται GLC, βάσει της νέας πιο ορθολογικής ονοματοδόσιας της Mercedes-Benz θα περιλαμβάνει ακόμα μια πτυχή διαφοροποίησης για το μέχρι σήμερα γνωστό μεσαίο SUV των Γερμανών.

Ο λόγος για την πρόθεσή τους να λανσάρουν και μια coupe έκδοση της GLC η οποία με τη συνδρομή μιας coupe σχεδίασης θα επενδύσει σε έναν ακόμα δυναμικότερο προσανατολισμό, αποτελώντας, μια μικρογραφία της πρόσφατης GLE Coupe και δίνοντας στην Mercedes-Benz έναν απευθείας ανταγωνιστή για την BMW X4.

H GLC Coupe θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις «εξασφαλίσεις» της νέας αρχιτεκτονικής της νέας γενιάς του μοντέλου που θα προέλθει από μια παραλλαγή της πλατφόρμας που φιλοξενεί την C-Class και η οποία χάρη στην «υψηλή περιεκτικότητά» της σε αλουμίνιο υπόσχεται χαμηλό βάρος.

Αυτό σε συνδυασμό με τις διαφορετικές, πιο δυναμικές και, αν και μεγαλύτερες, πολύ λιγότερο τετραγωνισμένες αναλογίες, της αναμένεται να δώσουν στην coupe εκδοχή του γερμανικού SUV, ένα καλύτερο κέντρο βάρους προς όφελος μιας εκρηκτικότερης οδικής συμπεριφοράς.

Στο ίδιο μήκος κύματος, του δυναμισμού, η GLC Coupe αναμένεται να υιοθετήσει τους ισχυρότερους κινητήρες της γκάμας της «απλής» GLC.

Τις προδιαγραφές της GLC Coupe αναμένεται να συμπληρώσει μια πιο σπορ διάταξη της ανάρτησης η οποία σε συνάρτηση και με τα παραπάνω στοιχεία θα της εξασφαλίσει ένα πιο εκρηκτικό προφίλ.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024