Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς νέος προπονητής του Άρη

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς νέος προπονητής του Άρη

Ο Μαυροβούνιος (έχει κυπριακή υπηκοότητα), Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, είναι ο αντικαταστάτης του Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος (έχει κυπριακή υπηκοότητα), Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, είναι ο αντικαταστάτης του Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1977 στο Μαυροβούνιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Το 2008 έλαβε μέρος στο Champions League με την κυπριακή Ανόρθωση και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για λογαριασμό του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το 2009 απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Κύπρου (29 συμμετοχές). Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και είναι στη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος UEFA PRO.

Είναι ένας προπονητής που πιστεύουμε ότι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών στοιχείων που απαιτούνται για να συμβάλει με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του ΑΡΗ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024