Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλική ισοπαλία κόντρα στη Μλάντοστ με ασίστ του Νομπόα

Φιλική ισοπαλία κόντρα στη Μλάντοστ με ασίστ του Νομπόα

Σε φιλικό αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος με την Σερβική Μλάντοστ με 1-1. Για τον ΠΑΟΚ σκόραρε στο 8' ο Κουλούρης από ασίστ του Κριστιάν Νομπόα ενώ για τους Σέρβους ισοφάρισε ο Γιοβάνοβιτς στο 86ο λεπτό.

Σε φιλικό αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος με την Σερβική Μλάντοστ με 1-1. Για τον ΠΑΟΚ σκόραρε στο 8′ ο Κουλούρης από ασίστ του Κριστιάν Νομπόα ενώ για τους Σέρβους ισοφάρισε ο Γιοβάνοβιτς στο 86ο λεπτό.

Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Σέρβους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο και να καταφέρνουν να πετύχουν γκολ στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν.

Με τον Αγγελο Αναστασιάδη να παρατάσσει την ομάδα με σχηματισμό 4-3-3, ο ΠΑΟΚ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Νομπόα σε θέση δεξιού ενδιάμεσου να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με την ανάπτυξη από τον άξονα. Από δική του προσπάθεια, άλλωστε προήλθε και το γκολ του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος μέσος από το Εκουαδόρ μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Κουλούρη που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 8’.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ τόσο από τα άκρα όσο κι από τον άξονα, απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρατς, ωστόσο, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Μλάντοστ, η οποία δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για την άμυνα του Δικεφάλου που αποτελούνταν από τους Ρατς, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κίτσιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποζατζίδης πήρε τη θέση του Ρατς στο αριστερό άκρο της άμυνας κι ο Κωνσταντινίδης αντικατέστησε τον Πόζογλου με τον Κίτσιου ν’ αναλαμβάνει πιο προωθημένο ρόλο στη δεξιά πτέρυγα. Ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τον έλεγχο, δημιούργησε φάσεις με τους Κουλούρη, Σαββίδη, αλλά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 86’ ο Σάσα Γιοβάνοβιτς έφυγε στην κόντρα, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτογλίδη για το τελικό 1-1.

Σε ό,τι αφορά στα συμπεράσματα για τα νέα πρόσωπα, ο Παπαγιαννόπουλος ήταν σταθερός ανασταλτικά, ενώ βοηθούσε και στην ανάπτυξη της ομάδας από πίσω ανεβαίνοντας όποτε είχε την ευκαιρία. Ο Νομπόα παρότι από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμα στο 100% έδινε μια ηρεμία στο χώρο του κέντρου μοιράζοντας το παιχνίδι, έδωσε την ασίστ, είχε άλλη μια πολύ καλή κάθετη πάσα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες κι έδειξε πως μπορεί με το παιχνίδι του να προσθέσει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (50’ Κουτογλίδης), Ρατς (46’ Ποζατζίδης), Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κίτσιου (72’ Σκόνδρας), Νομπόα, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου (46’ Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (79’ Κούστα), Κουλούρης (79’ Τσολακίδης).

Μλάντοστ: Κρζνάριτς, Τέσιτς, Νέναντιτς, Οτάσεβιτς, Γκολέμιτς, Γκάβριτς, Ραντίν (87’ Γιάγκοντιτς), Γιοβάνοβιτς (83΄ Πρόντιτς), Αντάμοβιτς (89’ Αϊτσίν), Μιλοσάβλιεβιτς (90’ Γκάσιτς), Ζβιντάνοβιτς (70’ Γιοβάνοβιτς).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024