Φωτογραφικές «αντανακλάσεις» στην Πάτρα
Οι 25 καλύτερες φωτογραφίες με θέμα την Αντανάκλαση που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του Photometria Festival 2014, ταξιδεύουν στην Πάτρα. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά από την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου.
Η έκθεση θα παρουσιαστεί στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά από την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου.
Την έκθεση διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων, η Φωτογραφική ομάδα 5.6και τοPhotometria Festival.
Ο όρος «αντανάκλαση» περιγράφει το φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει όταν ακτίνα φωτός ή ήχος προσκρούει στην διαχωριστική επιφάνεια δύο διαφορετικών υλικών και επιστρέφει στο αρχικό μέσο διάδοσης. Είναι, επίσης, η αυτόματη αντίδραση του οργανισμού σε οποιοδήποτε ερέθισμα, που συνήθως συνοδεύεται από κινητικές αντιδράσεις. Μεταφορικά, ωστόσο ως αντανάκλαση νοείται και η απήχηση, η επιρροή του συναισθήματος, του πνεύματος της τέχνης ή ενός πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γωγώ Μαστροκώστα: Η κουμπάρα της εύχεται «να κάνει ένα θαύμα ο Θεός γιατί της αξίζει»
- Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης – Αυτοψία του in στο Δικαστικό Μέγαρο
- Πόσοι προπονητές στον κόσμο είναι καλύτεροι από τον Ουνάι Έμερι;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία για τις 5 Ιουνίου πήραν τα μη πολιτικά πρόσωπα – Αύριο δίνουν εξηγήσεις οι γαλάζιοι βουλευτές
- Global Sumud Flotilla: Σε πτήση για Κωνσταντινούπολη οι 19 Έλληνες που συμμετείχαν στο στολίσκο
- Θεσσαλονίκη: Μειώθηκε η ποινή του 44χρονου για τον θάνατο του 82χρονου θετού του πατέρα – Επέστρεψε στη φυλακή




