Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ... χωρίς Μπαϊράμι, αλλά με Μέντες και Μπούρμπο στην Ξάνθη

ΠΑΟ… χωρίς Μπαϊράμι, αλλά με Μέντες και Μπούρμπο στην Ξάνθη

Τι και αν ο Γιάννης Αναστασίου πριν από μερικές ημέρες είχε υπεραμυνθεί της επιλογής του να βάλει στην αρχική ενδεκάδα με τον Πανιώνιο (1-1) τον Σουηδό μεσοεπιιθετικό, Εμίρ Μπαϊράμι, την Τρίτη αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου στην Ξάνθη (21/1, 15:00). Αντίθετα, επανήλθαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Νταβίντ Μέντες και Μπούρμπος, οι οποίοι μπήκαν και στην αποστολή για τα «Πηγάδια».

Τι και αν ο Γιάννης Αναστασίου πριν από μερικές ημέρες είχε υπεραμυνθεί της επιλογής του να βάλει στην αρχική ενδεκάδα με τον Πανιώνιο (1-1) τον Σουηδό μεσοεπιιθετικό, Εμίρ Μπαϊράμι, την Τρίτη αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου στην Ξάνθη (21/1, 15:00).

Αντίθετα, επανήλθαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Νταβίντ Μέντες και Μπούρμπος, οι οποίοι μπήκαν και στην αποστολή για τα «Πηγάδια».

Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, στην οποία δεν πήραν μέρος οι Νίνης, Μπούι και Κουτρουμπής, που προπονήθηκαν ατομικά και φυσικά δεν υπολογίζονται.

Έτσι, στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024