Φωτιά σε φορτηγό παρέλυσε τη σήραγγα της Μάγχης
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ. Η αρχικά άγνωστη πηγή του καπνού είχε προκαλέσει συναγερμό, διακόπτοντας και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια. Δεν υπήρξαν τραυματίες.
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ.
Η διαχειρίστρια εταιρεία Eurotunnel είχε αναστείλει νωρίτερα τις υπηρεσίες λέγοντας πως εντοπίσθηκε καπνός από άγνωστη πηγή.
Οι επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας απομακρύνθηκαν χωρίς επεισόδια, ανακοίνωσε η Eurotunnel. Η αστυνομία του Κεντ γνωστοποίησε πως δεν υπάρχουν τραυματίες.
Η εταιρεία Eurostar, η οποία εξασφαλίζει τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες ανάμεσα στο Παρίσι, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες μέσω της σήραγγας, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια το Σάββατο εξαιτίας της διακοπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η Ιαπωνία καλεί τον πρεσβευτή της Κίνας για έντονες διαμαρτυρίες
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις