Φωτιά σε φορτηγό παρέλυσε τη σήραγγα της Μάγχης
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ. Η αρχικά άγνωστη πηγή του καπνού είχε προκαλέσει συναγερμό, διακόπτοντας και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια. Δεν υπήρξαν τραυματίες.
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ.
Η διαχειρίστρια εταιρεία Eurotunnel είχε αναστείλει νωρίτερα τις υπηρεσίες λέγοντας πως εντοπίσθηκε καπνός από άγνωστη πηγή.
Οι επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας απομακρύνθηκαν χωρίς επεισόδια, ανακοίνωσε η Eurotunnel. Η αστυνομία του Κεντ γνωστοποίησε πως δεν υπάρχουν τραυματίες.
Η εταιρεία Eurostar, η οποία εξασφαλίζει τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες ανάμεσα στο Παρίσι, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες μέσω της σήραγγας, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια το Σάββατο εξαιτίας της διακοπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις