Φωτιά σε φορτηγό παρέλυσε τη σήραγγα της Μάγχης
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ. Η αρχικά άγνωστη πηγή του καπνού είχε προκαλέσει συναγερμό, διακόπτοντας και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια. Δεν υπήρξαν τραυματίες.
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ.
Η διαχειρίστρια εταιρεία Eurotunnel είχε αναστείλει νωρίτερα τις υπηρεσίες λέγοντας πως εντοπίσθηκε καπνός από άγνωστη πηγή.
Οι επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας απομακρύνθηκαν χωρίς επεισόδια, ανακοίνωσε η Eurotunnel. Η αστυνομία του Κεντ γνωστοποίησε πως δεν υπάρχουν τραυματίες.
Η εταιρεία Eurostar, η οποία εξασφαλίζει τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες ανάμεσα στο Παρίσι, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες μέσω της σήραγγας, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια το Σάββατο εξαιτίας της διακοπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ»
- Γιατί ο Ζοχράν Μαμντάνι επέλεξε να εμφανιστεί με ένα τζάκετ Carhartt που σχεδίασε η σύζυγός του;
- Απείλησε ο Ολυμπιακός με σουτ του Σιπιόνι (vid)
- Χιμένεθ: «H ομάδα τα έδωσε όλα, όμως η ισοπαλία στην έδρα μας δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα»
- LIVE: Γιουβέντους – Λάτσιο
- Νορβηγία: Επιφανής διπλωμάτης παραιτήθηκε λόγω των δεσμών της με τον Έπσταϊν