Νέα θλάση ο Μποχωρίδης, εκτός για τρεις εβδομάδες
Παραμονή της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή, 21:45), για την 3η αγωνιστική της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να τίθεται νοκ-αουτ. Ο Ελληνας γκαρντ, ο οποίος πρόσφατα είχε επιστρέψει στα παρκέ μετά από θλάση στη γάμπα, υπέστη νέα θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός «πράσινης» αποστολής για την αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα. Η απουσία του από την ενεργό δράση υπολογίζεται στις περίπου τρεις εβδομάδες.
Παραμονή της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή, 21:45), για την 3η αγωνιστική της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να τίθεται νοκ-αουτ.
Ο Ελληνας γκαρντ, ο οποίος πρόσφατα είχε επιστρέψει στα παρκέ μετά από θλάση στη γάμπα, υπέστη νέα θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός «πράσινης» αποστολής για την αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα.
Η απουσία του από την ενεργό δράση υπολογίζεται στις περίπου τρεις εβδομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το δεύτερο φιλικό της σεζόν κόντρα στη Λέουβεν (pic)
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442