Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάλογος Τσίπρα με τους πολίτες μέσω Twitter

Διάλογος Τσίπρα με τους πολίτες μέσω Twitter

Ξεκίνησε ο διαδικτυακός διάλογος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με πολίτες μέσω twitter. Ο κ. Τσίπρας θα αρχίσει να απαντά στις ερωτήσεις στις 8 το βράδυ. Παρακολουθήστε ζωντανά.

Ξεκίνησε ο διαδικτυακός διάλογος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με πολίτες μέσω twitter. Ο κ. Τσίπρας θα αρχίσει να απαντά στις ερωτήσεις στις 8 το βράδυ.

Η ανοιχτή δημόσια συζήτηση διοργανώνεται από την εφημερίδα Αυγή, με το hashtag #askTsipras για τις ερωτήσεις των πολιτών. Στη συνέχεια μια συντακτική ομάδα συγκεντρώνει τα ερωτήματα μέσω του twitter.

H συντακτική ομάδα που θα επιλέγει και θα ομαδοποιεί ζωντανά τα ερωτήματα αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει το ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024