Εκτός αποστολής και… μήνυμα σε Τζαβέλλα, ανέτοιμος ο Νομπόα
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τετάρτης στη Μυτιλήνη με την Καλλονή. Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα. Στο διπλό πήρε μέρος και ο Κριστιάν Νομπόα που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τετάρτης στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.
Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα.
Στο διπλό πήρε μέρος και ο Κριστιάν Νομπόα που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση.
Ο Νίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε μόνος του, καθώς εκκρεμεί η απολογία του στη διοίκηση του συλλόγου.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Καλλονή. Σημείο αναφοράς ο αποκλεισμός του Γιώργου Τζαβέλλα, που δέχτηκε δριμεία κριτική από τον προπονητή του το απόγευμα της Δευτέρας. Στην αποστολή είναι οι Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.