ΚΤΕΛ: Έκπτωση 25% στα εισιτήρια εκλογέων και δικαστικών αντιπροσώπων
Έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων θα έχουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ οι εκλογείς που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και έφοροι για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων θα έχουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ οι εκλογείς που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και έφοροι για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, δίδονται οδηγίες προς τα ΚΤΕΛ για την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων τους, στους τόπους διορισμού τους, καθώς και για έκπτωση επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων, το διάστημα από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες



