Με… 22 «Charlie» θα παίξει η Παρί απέναντι στη Μπαστιά
Με τον δικό της τρόπο θα αποδώσει φόρο τιμής η Παρί Σεν Ζερμέν στα θύματα της φονικής επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo». Συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» στον αγώνα τους με τη Μπαστιά θα φορούν φανέλες, όπου αντί για το επώνυμο του κάθε παίκτη θα αναγράφεται το «Charlie», δηλαδή το όνομα που περιοδικού. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε στο «twitter» ο δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου «CNN», Τζιμ Σκιούτο.
Με τον δικό της τρόπο θα αποδώσει φόρο τιμής η Παρί Σεν Ζερμέν στα θύματα της φονικής επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo».
Συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» στον αγώνα τους με τη Μπαστιά θα φορούν φανέλες, όπου αντί για το επώνυμο του κάθε παίκτη θα αναγράφεται το «Charlie», δηλαδή το όνομα που περιοδικού.
Την είδηση αυτή γνωστοποίησε στο «twitter» ο δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου «CNN», Τζιμ Σκιούτο.
Επίσης πριν από κάθε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος για αυτή την αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι άπαντες οι παίκτες της Βαλένθια αγωνίστηκαν από 5':25'' έως 12':25'' προκειμένου να μείνουν όσο πιο «φρέσκοι» γίνεται στον «τελικό» με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Champions League διεκδικώντας τη συμμετοχή της στη League Phase. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μια βδομάδα μετά (25-26/8)