Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Συνάντηση με στελέχη της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο

Τσίπρας: Συνάντηση με στελέχη της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο

Προβληματισμένη εμφανίζεται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και των οργανωμένων (και μη) οπαδών και φίλων της ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με στελέχη της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα. Για το θέμα υπήρξε παρέμβαση, μέσω BHMA 99,5, και του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

Προβληματισμένη εμφανίζεται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και των οργανωμένων (και μη) οπαδών και φίλων της ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με στελέχη της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον προπονητή της δεύτερης ομάδας Στέλιο Μανωλά και τον αρχίατρο Λάκη Νικολάου.

Παρόντες θα είναι ακόμα οι παλιές δόξες Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος.

O δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ξεκαθάρισε: «Αυτό που είχαμε πει προεκλογικά και εξακολουθεί να είναι στάση μας, είναι ότι είμαστε υπέρ του γηπέδου και της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί είναι ιστορικό στοιχείο της πόλης. Δεν θέλουμε, όμως, την ίδια στιγμή την καταπάτηση και αλλαγή χρήσης στο άλσος.

» Για αυτό συζητάμε και όμως αυτό ερμηνεύεται ως αλλαγή στάσης. Κι όταν μιλάμε για οπαδούς, καταλαβαίνετε ότι τα αίματα ανάβουν πιο εύκολα.»

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι είναι η τέταρτη φορά από το 1972 που επιχειρείται στο όνομα της ΑΕΚ να παρθεί έκταση από το άλσος και να αποχαρακτηριστεί.

«Το 1972 ήταν 20 στρέμματα, το 1978 και το 2003 που μιλούσαν πάλι για 6 στρέμματα και η τελευταία είναι τώρα. Συνολικά, ο νόμος αποχαρακτηρίζει 6 στρέμματα δάσους, από τα οποία τα 2,5 προσαρτώνται άμεσα στο οικόπεδο της ΑΕΚ και τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται για πεζοδρομήσεις. Το άλσος είναι 423 στρέμματα. Θέλουν να κατασκευάσουν γήπεδο κατηγορίας ελίτ.

» Εμείς πιστεύουμε -και θα είμαστε σύντομα ικανοί να το αποδείξουμε- ότι όχι μόνο μπορούν να κάνουν γήπεδο προδιαγραφών UEFA και ελίτ, χωρίς να κοπεί ούτε δέντρο και να αφαιρεθεί στρέμμα από το άλσος. Άρα, λοιπόν, αυτή η ιστορία στήνεται ότι εμείς λέμε ‘όχι’ στο γήπεδο. Εμείς, θα αποδείξουμε ότι μπορεί να γίνει γήπεδο, χωρίς να πάρουν μέτρο από το άλσος.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024