Τα «βλέμματα» στο ΟΑΚΑ, δύσκολο έργο για ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα
Το δρόμο που χάραξαν Βέροια, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν την Τετάρτη, αλλά και την Πέμπτη οι υπόλοιποι διεκδικητές του «εισιτηρίου» που οδηγεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία στις πρώτες δύο αγωνιστικές του 1ου ομίλου, φιλοξενείται από τον Φωστήρα, ενώ δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο, αφού χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπορέσει να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το δρόμο που χάραξαν Βέροια, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν την Τετάρτη, αλλά και την Πέμπτη οι υπόλοιποι διεκδικητές του «εισιτηρίου» που οδηγεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες έχουν το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών, έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση κι έτσι η 3η αγωνιστική απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης (6ος όμιλος), Τύρναβο (7ος όμιλος) και Χανιά (8ος όμιλος), αντίστοιχα, θα είναι γι’ αυτές τυπική διαδικασία.
Την πρόκριση έχει εξασφαλίσει και ο ΟΦΗ (3ος όμιλος), αφού παίρνει «στα χαρτιά» το «τρίποντο» στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου και έτσι με επτά βαθμούς θα δώσει το «παρών» στην επόμενη φάση του θεσμού.
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία στις πρώτες δύο αγωνιστικές του 1ου ομίλου, φιλοξενείται από τον Φωστήρα, ενώ δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο, αφού χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπορέσει να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες:
1ος όμιλος Τετάρτη 7 Ιανουαρίου Φωστήρας – Ολυμπιακός (19:30, Δημ. «Σπ. Γιαλαμπίδης») Πανιώνιος – Παναχαϊκή (19:30, Γήπεδο Νέας Σμύρνης)
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας