Καμμένος: Η θεωρία του τρόμου δεν βρίσκει ανταπόκριση στους Έλληνες
«Από την Κρήτη και τα Χανιά ξεκινά η προεκλογική περίοδος για την απελευθέρωση της χώρας την αποκατάσταση της δημοκρατίας της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», δήλωσε στην προεκλογική του ομιλία στα Χανιά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
«Από την Κρήτη και τα Χανιά ξεκινά η προεκλογική περίοδος για την απελευθέρωση της χώρας την αποκατάσταση της δημοκρατίας της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», δήλωσε στην προεκλογική του ομιλία στα Χανιά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας στο Ωδείο της πόλης ο κ Καμμένος είπε ότι «η θεωρία του τρόμου που έχει αναπτύξει η σημερινή κυβέρνηση είναι μια θεωρία η οποία δεν βρίσκει ανταπόκριση στους Έλληνες και τις Ελληνίδες».
Ο κ Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η «η αλήθεια είναι ότι αν συνεχιζόταν η ζωή αυτής της κυβέρνησης θα ερχόντουσαν δύο νέα μνημόνια». Επίσης ζήτησε για μια ακόμα φορά διαγραφή του χρέους και επανέλαβε την πρότασή του για την σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για να δούμε, όπως είπε, πιο είναι το πραγματικό χρέος.
Τέλος, αναφέρθηκε στην γενναία -όπως την χαρακτήρισε- στάση των βουλευτών του κόμματος του που δεν υπέκυψαν, όπως είπε, στις πιέσεις και δεν ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Καιρός: Ζέστη και άνοδος της θερμοκρασίας με 34άρια από Δευτέρα
- Το «νησί του Τραμπ», ο πράσινος παράδεισος της Αλβανίας και το SOS της ελληνικής μειονότητας
- Η ακραία ζέστη βλάπτει σοβαρά και την οικονομία – Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα
- Ιράν: Διαψεύδονται οι φήμες ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Μασούντ Πεζεσκιάν
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις


