Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απενεργοποίηση από την ΔΕΗ των μετρητών της Αλουμίνιον της Ελλάδος

Απενεργοποίηση από την ΔΕΗ των μετρητών της Αλουμίνιον της Ελλάδος

Η ΔΕΗ απέστειλε σήμερα, Παρασκευή, με εξώδικο εντολή προς τον Διαχειριστή του δικτύου Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας για απενεργοποίηση των μετρητών της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», καθώς η τελευταία δεν προσήλθε για την υπογραφή σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και δεν αποδέχεται τους όρους τιμολόγησης της ΔΕΗ. Αντίθετα, επετεύχθη συμφωνία με τη ΛΑΡΚΟ.

Η ΔΕΗ απέστειλε σήμερα, Παρασκευή, με εξώδικο εντολή προς τον Διαχειριστή του δικτύου Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας για απενεργοποίηση των μετρητών της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων είχε δοθεί προθεσμία ως τις 31 Δεκεμβρίου στις δύο επιχειρήσεις (ΛΑΡΚΟ και Αλουμίνιον) που ηλεκτροδοτούνται από το δίκτυο υψηλής τάσης και δεν είχαν υπογράψει σύμβαση με τη ΔΕΗ για τους όρους τιμολόγησης, να προσέλθουν για υπογραφή.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ:

  • Επετεύχθη συμφωνία με την Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ για την υπογραφή σύμβασης προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από 1.1.2014 σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ της 28.2.2014 καθώς και για τον τρόπο διευθέτησης παρελθουσών διαφορών μεταξύ των δύο εταιρειών.
  • Όσον αφορά την εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε» που πλέον αποτελεί τη μοναδική επιχείρηση Υψηλής Τάσης που δεν προσήλθε για την υπογραφή σύμβασης προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και δεν αποδέχεται τους όρους τιμολόγησης, της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ της 28.2.2014, η ΔΕΗ ΑΕ έδωσε σήμερα εντολή στον ΑΔΜΗΕ, με εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία, να προβεί στην απενεργοποίηση των μετρητών φορτίου της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε».

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    «Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

    Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Πέμπτη 18 Απριλίου 2024