Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός - Κέρκυρα (19:30)

Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα (19:30)

Με ένα ακόμα κρίσιμο ματς για τον Παναθηναϊκό πέφτει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Κέρκυρα στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1) με στόχο τη νίκη.

Με ένα ακόμα κρίσιμο ματς για τον Παναθηναϊκό πέφτει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Κέρκυρα στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1) με στόχο τη νίκη ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και να κλείσουν φυσικά το 2014 με θετικό αποτέλεσμα.

Live Blog Σούπερ Λιγκ: Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (19:30)

Ο Παναθηναϊκός είναι στους 26 βαθμούς και θέλει νίκη για να προσπεράσει τον Αστέρα Τρίπολης που είναι στους 28 αλλά και να πλησιάσει τον Ολυμπιακό που είναι στους 33 και τον ΠΑΟΚ που είναι στους 34 βαθμούς.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με την ίωσή του κι έκανε ατομικό πρόγραμμα και την Κυριακή (21/12).

Ο Σουηδός έμεινε εκτός αποστολής, όπως κι ο Νάνο ο οποίος έχει υποστεί θλάση, ενώ εκτός είναι αρκετοί ακόμα «πράσινοι».

Εκτός ως ανέτοιμος έμεινε και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν όπως και ο Σίλντενφελντ, λόγω καρτών.

Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή του «τριφυλλιού» ο Γιώργος Κουτρουμπής ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στην Ξάνθη. Επίσης, μετά από αρκετό καιρό σε αποστολή του Παναθηναϊκού μπήκε κι ο Τάκης Σπυρόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή των «πράσινων»: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.

Οι «Φαίακες» θα παραταχθούν στην έδρα των «πράσινων» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας στη σύνθεσή τους και τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ. Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από τον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με τον Εργοτέλη κι είναι κανονικά στην αποστολή.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Η αποστολή της Κέρκυρας: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Παρασκευαϊδης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024