Η FIFA δημοσιοποιεί την έκθεση «Γκαρσία» για τα Μουντιάλ 2018-2022
Ολόκληρη την έκθεση του δικηγόρου, Μίκαελ Γκαρσία, σε μια «νομικά κατάλληλη έκδοση» αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η FIFA στη συνάντηση που είχαν τα μέλη της σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μαρακές, στο Μαρόκο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «BBC». Η έκθεση αυτή είναι 430 σελίδες και αφορά πιθανή «διαφθορά» στη διαδικασία επιλογής της Ρωσίας και του Κατάρ ως διοργανώτριες των Μουντιάλ του 2018 και του 2022 αντίστοιχα.
Ολόκληρη την έκθεση του δικηγόρου, Μίκαελ Γκαρσία, σε μια «νομικά κατάλληλη έκδοση» αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η FIFA στη συνάντηση που είχαν τα μέλη της σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μαρακές, στο Μαρόκο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «BBC».
Η έκθεση αυτή είναι 430 σελίδες και αφορά πιθανή «διαφθορά» στη διαδικασία επιλογής της Ρωσίας και του Κατάρ ως διοργανώτριες των Μουντιάλ του 2018 και του 2022 αντίστοιχα.
Ωστόσο, η δημοσιοποίηση θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες σε πέντε υπόπτους, ενώ θα αποκρύπτει αρκετά στοιχεία με σκοπό την προστασία των μαρτύρων.
Η απόφαση αυτή ήρθε μια μέρα μετά την παραίτηση του Γκαρσία από την επιτροπή Hθικής της FIFA και τις καταγγελίες του για «κουκούλωμα» της έρευνάς του για τη διαφθορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442