Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Σκουρλέτης: Δεν έχουν τους 180 ακόμη και με άλλον υποψήφιο

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση απέχει πολύ από τους 180 για την προεδρική εκλογή, ακόμη και με άλλον υποψήφιο, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Βήμα 99,5. Για τις δηλώσεις Στουρνάρα είπε ότι «περνούν στην ιστορία της Τράπεζας της Ελλάδος ως οι πιο μαύρες δηλώσεις».

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση απέχει πολύ από τους 180 για την προεδρική εκλογή, ακόμη και με άλλον υποψήφιο, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Βήμα 99,5. «Απέχουμε πάρα πολύ από τους 180 και δεν θα υπάρξουν σημάδια ότι μπορούν να πιαστούν. Εκτιμώ ότι η κυβέρνηση δεν θα πιάσει τους 180, ακόμη και αν αλλάξει το πρόσωπο, όπως μπορεί να ακούγεται» ανέφερε.

Σχετικά με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε πως «δεν καταφέρνει να ουδετεροποιήσει τη διαδικασία σε σχέση με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, δηλαδή τη συνέχεια των μνημονιακών πολιτικών. Γι’ αυτό, μάλιστα, τελειώνει λέγοντας ότι η χώρα θα πρέπει να αποφύγει την πολιτική περιπέτεια. Θεωρεί τις εκλογές πολιτική περιπέτεια και αυτό παραπέμπει ευθέως σε όσα είδαμε με ευθύνη κυρίως του πρωθυπουργού τις προηγούμενες ημέρες, σ’ αυτό το κλίμα ακατάσχετης κινδυνολογίας, τυχοδιωκτικών και εμπρηστικών δηλώσεων».

Ο κ. Σκουρλέτης επανήλθε στο θέμα των δηλώσεων Στουρνάρα λέγοντας ότι «περνούν στην ιστορία της Τράπεζας της Ελλάδος ως οι πιο μαύρες δηλώσεις».

«Στη μαύρη σελίδα καταγράφονται και να είστε βέβαιοι ότι θα αξιολογηθούν στις κατάλληλες στιγμές. Δεν υπάρχει προηγούμενο ανάλογων δηλώσεων από διοικητή της ΤτΕ» σημείωσε.

Για τη συνάντηση Τσίπρα – Προβόπουλου ανέφερε ότι ο κ. Προβόπουλος ήταν στο τιμόνι της ΤτΕ σε πολύ κρίσιμες στιγμές, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και ενδεχομένως μηχανισμούς που λειτουργούν σε περιόδους αστάθειας και ανωμαλίας. «Άρα, ήταν από όλες τις απόψεις μια χρήσιμη συνάντηση» είπε αν και αρνήθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον κ. Προβόπουλο σε σχέση με τον κ. Στουρνάρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024