Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λευκή» ισοπαλία για Καλλονή και Παναιτωλικό στη Μυτιλήνη

«Λευκή» ισοπαλία για Καλλονή και Παναιτωλικό στη Μυτιλήνη

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας στη Μυτιλήνη ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Ο αγώνας είχε ρυθμό αλλά όχι σπουδαίες φάσεις την πρώτη μισή ώρα, με τη συμπλήρωση της οποίας ο Μανούσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους: από λάθος του Κέβιν Μαρτίνες ο επιθετικός της Καλλονής σούταρε αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Ράφαελ, ενώ στο επόμενο λεπτό νέο σουτ, από τον Χουάνμα αυτή τη φορά, αστόχησε ελάχιστα.

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας στη Μυτιλήνη ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο αγώνας είχε ρυθμό αλλά όχι σπουδαίες φάσεις την πρώτη μισή ώρα, με τη συμπλήρωση της οποίας ο Μανούσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους: από λάθος του Κέβιν Μαρτίνες ο επιθετικός της Καλλονής σούταρε αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Ράφαελ, ενώ στο επόμενο λεπτό νέο σουτ, από τον Χουάνμα αυτή τη φορά, αστόχησε ελάχιστα.

Οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν την πρώτη ευκαιρία τους στο 36΄, όταν στο σουτ του Γοδόι η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του και έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 45΄ ένα καλό σουτ του Μανούσου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ράφαελ.

Στο 52΄ ο Χουάνμα μπήκε απειλητικά στην περιοχή του Παναιτωλικού αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό, ενώ στο 77΄ και σε εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο ο Αντέγιο απέτυχε να πλασάρει από πολύ κοντά. Μεγάλη ευκαιρία, όμως, έχασε και ο Καλογέρης στο 80΄, καθώς το πλασέ που επιχείρησε στην κίνηση πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χογκ.

Η τελευταία φάση του αγώνα, όμως, ήταν εκείνη που «άναψε» φωτιές, καθώς σε εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα στις καθυστερήσεις ο Ράφαελ έκανε δύσκολη απόκρουση, ο Βαλιός πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας οφ σάιντ, ενώ ο αμυντικός της Καλλονής φαινόταν να καλύπτεται.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στεφάνοβιτς – Φωτάκης, Κούσας, Ετζενγκέλε

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς (72΄ Καλτσάς), Κεϊτά, Λεοζίνιο (84΄ Ναβάρο), Μανούσος (71΄ Μίνγκας), Καμαρά, Χουάνμα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος (63΄ Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν Μαρτίνες, Γοδόι, Φωτάκης (57΄ Καλογέρης), Νίκολας Μαρτίνες, Μύγας, Κάπελ, Άλβες (82΄ Βασιλείου)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024