Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι στέλνουμε «Παπ» και Αντετοκούνμπο στο «all star game»

Έτσι στέλνουμε «Παπ» και Αντετοκούνμπο στο «all star game»

Με μια καινοτομία άνοιξε την Πέμπτη η ψηφοφορία του NBA για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο all star game του 2015 την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου που θα διεξαχθεί στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης. Η καινοτομία λοιπόν είναι ότι πλέον μπορούμε να ψηφίσουμε οποιονδήποτε παίκτη από οποιαδήποτε ομάδα της Λίγκας. Αυτή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσπαθήσουμε να στείλουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και γιατί όχι τον Κώστα Παπανικολάου στο «all star game».

Με μια καινοτομία άνοιξε την Πέμπτη η ψηφοφορία του NBA για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο all star game του 2015 την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου που θα διεξαχθεί στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης.

Η καινοτομία λοιπόν είναι ότι πλέον μπορούμε να ψηφίσουμε οποιονδήποτε παίκτη από οποιαδήποτε ομάδα της Λίγκας. Αυτή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσπαθήσουμε να στείλουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και γιατί όχι τον Κώστα Παπανικολάου στο «all star game».

Αυτό ίσως αποτελεί κάτι εξαιρετικά δύσκολο, όμως όσον αφορά τον παίκτη των Μπακς, αποκτάει συνέχεια όλο και περισσότερους οπαδούς και δεδομένου ότι η Δύση φέτος δεν φημίζεται για τις καλές ομάδες που έχει, μπορούμε να ελπίζουμε!

Οι τρόποι για ψηφίσουμε είναι απλοί, αρχικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του NBA πατώντας εδώ, μπορείτε να ψηφίζετε μια φορά κάθε 24 ώρες για 38 ακόμα μέρες.

Επίσης μέσω, Facebook, Twitter και Google+, γράφοντας το όνομα του παίκτη και στη συνέχεια #NBABallot, μπορείτε να ψηφίζετε 10 διαφορετικούς παίκτες κάθε 24 ώρες.

Τέλος μπορείτε να ψηφίζετε μέσω της εφαρμογής του NBA, «Game Time».

Μαζί λοιπόν μπορούμε να προσπαθήσουμε να στείλουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Πανανικολάου στο «all star game», άλλωστε με τόσα ρεκόρ που σπάει η Ελλάδα φέτος στο ΝΒΑ, μήπως ήρθε η ώρα για τον πρώτο Έλληνα στο «main event» του «all star Weekend»;

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024