Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαντόνα στη νέα καμπάνια του Versace

Η Μαντόνα στη νέα καμπάνια του Versace

Η βασίλισσα της ποπ είναι το νέο πρόσωπο του ιταλικού οίκου.

Τζαβάρα Μαρία

Ο οίκος Versace επέλεξε το αειθαλές πρότυπο της ποπ Μαντόνα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της συλλογής του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Μέσα από το φωτογραφικό φακό του διάσημου διδύμου Mert Alas & Marcus Piggott οι ασπρόμαυρες εικόνες με πρωταγωνίστρια το είδωλο της ποπ χαρακτηρίζονται από το αισθησιακό στιλ της Μαντόνα.
«Είναι πάντα διασκεδαστικό να φοράω Versace από την κορυφή ως τα νύχια πόσο μάλλον να βίωνω την εμπειρία να φοράω εγώ για πρώτη τα σχέδια της Ντονατέλα και να μοιράζομαι με αυτό το τρόπο το πάθος της και την φαντασία της για τη νέα συλλογή», δηλώνει η Μαντόνα για τη συνεργασία της με τον οίκο.
Η φωτογράφιση έγινε στη Νέα Υόρκη, όπου η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Versace δήλωσε για τη συνεργασία της «Η Μαντόνα είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά πρόσωπα του οίκου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με μία φίλη μου και μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο κόσμο».
Φαίνεται ότι η Μαντόνα αποοτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του οίκου, αφού είναι η τέταρτη φορά μετά τη πρώτη της εμφάνιση το 1995, που συμμετέχει σε διαφημιστική καμπάνια Versace.
#MadonnaForVersace

woman.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024