Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ διώχνει τον Ελγκέτα και όσους δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΕΚ διώχνει τον Ελγκέτα και όσους δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη

Οριστική φαίνεται πως θα είναι η διάλυση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση της ερασιτεχνικής και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης αποφάσισαν να διακόψουν άμεσα τη συνεργασία με τους (απλήρωτους) παίκτες που δεν μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν κατά του ΠΑΟΚ. Σε αυτούς η διοίκηση καταλογίζει «αντιδεοντολογική και εκβιαστική συμπεριφορά», αλλά και τον Αργεντινό προπονητή, Χόρχε Ελγκέτα.

Οριστική φαίνεται πως θα είναι η διάλυση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση της ερασιτεχνικής και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης αποφάσισαν να διακόψουν άμεσα τη συνεργασία με τους (απλήρωτους) παίκτες που δεν μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν κατά του ΠΑΟΚ.

Σε αυτούς η διοίκηση καταλογίζει «αντιδεοντολογική και εκβιαστική συμπεριφορά», αλλά και τον Αργεντινό προπονητή, Χόρχε Ελγκέτα.

Παρότι η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η ομάδα θα συνεχίσει με Ελληνες παίκτες και στόχο την παραμονή στην Α1 και την οικονομική εξυγίανση, καθίσταται σαφές ότι ο «Δικέφαλος» αποδυναμώνεται σε βαθμό… αποσύνθεσης, αν συνυπολογιστεί ότι η ΑΕΚ αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη με έξι παίκτες (συν τέσσερις εφήβους) και προπονητή τον κεντρικό της, Ανδρέα Ανδρεάδη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αποφασίστηκε να γίνουν επαφές και να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην ομάδα χάντμπολ, που επίσης βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, όμως, αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να ζητηθεί από τις διοικήσεις της ΠΑΕ και της ΚΑΕ η απόδοση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενός ευρώ από κάθε εισιτήριο των αγώνων τους στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να κινηθεί άμεσα η εκλογική διαδικασία, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, με άτομα ικανά να συνεισφέρουν στο οικονομικά.

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει το επόμενο διάστημα την προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δήλωσε:

«Άξιοι συγχαρητηρίων είναι τα παιδιά από τις Ακαδημίες και οι υπόλοιποι παίκτες, που έβαλαν πλάτη στην προσπάθεια της διοίκησης να σώσει το τμήμα από την καταστροφή και συνέβαλαν αποφασιστικά στο να αποφύγει η ΑΕΚ τον μηδενισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τέτοιους αθλητές, οι οποίοι να βάζουν το συλλογικό πάνω από το ατομικό τους συμφέρον και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, θέλει να έχει στις τάξεις της η ΑΕΚ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024