Πρόκριση της Κάλιαρι στα πέναλτι επί της Μόντενα, εύκολα η Σαμπντόρια
Απίθανο ματς στον «Σαντ Ελία» του Κάλιαρι, όπου η τοπική ομάδα νίκησε 5-4 στα πέναλτι την Μόντενα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας. Στο 2-2 η κανονική διάρκεια του αγώνα, στο 4-4 η παράταση σ΄έναν απολαυστικό αγώνα με την αγωνία να... χτυπάει κόκκινο.
Απίθανο ματς στον «Σαντ Ελία» του Κάλιαρι, όπου η τοπική ομάδα νίκησε 5-4 στα πέναλτι την Μόντενα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας.
Στο 2-2 η κανονική διάρκεια του αγώνα, στο 4-4 η παράταση σ΄έναν απολαυστικό αγώνα με την αγωνία να… χτυπάει κόκκινο.
Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Κόντι (59΄πεν.), Λόνγκο (90+3΄ και 101), Φαρίας (119΄) και των φιλοξενούμενων οι Μπελτράμ (6΄), Λούπι (68΄), Γκρανόκε (98΄,109΄-πεν.)
Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου στο κύπελλο Ιταλίας, έχουν ως εξής:
Λάτσιο-Βαρέζε 3-0
Σασουόλο-Πεσκάρα 1-0
Βερόνα-Περούτζια 1-0
Αταλάντα-Αβελίνο 2-0
Εμπολι-Τζένοα 2-0
Ουντινέζε-Τσεζένα 4-2 (παρ. κ.α. 2-2)
Κάλιαρι-Μόντενα 4-4 (παρ. κ.α. 2-2)
* 5-4 στα πέναλτι
Σαμπντόρια-Μπρέσια 2-0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακοίνωσε τον Ατανάσοφ ο Ολυμπιακός
- Θεμπάγιος: Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμος για τον Άγιαξ
- Το Μουντιάλ των μεταναστών: Το 25% των παικτών έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα από αυτή που θα εκπροσωπήσει
- Η Μαρσέιγ βάζει χορηγό για το νέο όνομα του Βελοντρόμ
- Εθνική Ελλάδας: Πέταξε για Σουηδία η γαλανόλευκη (vids)
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε με 45.000.000 ευρώ τον Έντερσον
- Έκσταση και… δάκρυα στη Βόρεια Κορέα: Η viral αντίδραση γυναικείας ομάδας μπροστά στον Κιμ Γιονγκ Ουν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442