Δημόσια αυτοκριτική ζητά από τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε δημόσια αυτοκριτική καλεί τον πρωθυπουργό η αξιωματική αντιπολίτευση, για τη στάση που έχει τηρήσει απέναντι στην τρόικα. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι η τρόικα έχει ταπεινώσει την κυβέρνηση ενώ κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να προκηρύξει εκλογές.
Σε δημόσια αυτοκριτική καλεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ – για τις εξελίξεις που αφορούν τη διαπραγμάτευση με την τρόικα – επαναλαμβάνοντας το αίτημα για πρόωρες εκλογές.
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευση, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε για ταπείνωση της κυβέρνησης από την τρόικα. «Η μόνη προσφορά του κ. Σαμαρά είναι να προκηρύξει εκλογές και συντεταγμένα να αφήσουμε τον λαό να αξιολογήσει τα πράγματα, είπε.
Σχετικά με τα μηνύματα που στέλνει η τρόικα, ενδεχομένως και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «στέλνουμε και εμείς μηνύματα: ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει επιτακτικά το θέμα της διαπραγμάτευσης του χρέους, των δανειακών συμβάσεων, ενώ θα ακυρώσει τους μνημονιακούς νόμους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

