Βουλευτές μαζεύουν υπογραφές για την εκλογή Προέδρου
Κείμενο με τρία κεντρικά ζητήματα που αφορούν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τις εθνικές εκλογές και την συνταγματική αναθεώρηση, διακινείται τις τελευταίες ώρες στη Βουλή με πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών με στόχο να βρεθεί μια συναινετική λύση που θα έχει την υπογραφή όσων γίνεται περισσοτέρων βουλευτών. Ποιοι φέρονται να έχουν υπογράψει.
Κείμενο με τρία κεντρικά ζητήματα που αφορούν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τις εθνικές εκλογές και την συνταγματική αναθεώρηση, διακινείται τις τελευταίες ώρες στη Βουλή με πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών με στόχο να βρεθεί μια συναινετική λύση που θα έχει την υπογραφή όσων γίνεται περισσοτέρων βουλευτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, το κείμενο αυτό είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο από το κείμενο που υπέγραψαν έξι μέλη της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτείνεται:
- Εκλογή Προέδρου και Συνταγματική Αναθεώρηση από αυτή τη Βουλή
- Εκλογές εντός ορατού χρονοδιαγράμματος, εντός όμως του 2015.
Αυτό το τελευταίο είναι η ελαφρά διαφοροποίηση της νέας πρωτοβουλίας καθώς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ προσδιόριζαν τις εθνικές εκλογές μέχρι τον Μάιο του 2015.
Μεταξύ αυτών που έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής το κείμενο, είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Πάρις Μουτσινάς, Γρηγόρης Ψαριανός, Βασίλης Οικονόμου, Τάσος Κουράκος, Γιώργος Κασσαπίδης και Χρήστος Αηδόνης, από το ΠΑΣΟΚ οι Δημήτρης Κρεμαστινός και Νίκος Σηφουνάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
