Λιγότεροι οι ενδιαφερόμενοι από τις 773 θέσεις που προκήρυξε το Δημόσιο
Μόνο 729 αιτήσεις υποβλήθηκαν για τις 773 θέσεις που προκήρυξε το ΑΣΕΠ σε υπουργεία και άλλους φορείς του δημοσίου. Το ενδιαφέρον είναι μειωμένο στην κατηγορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, όπου οι αιτήσεις είναι 179 λιγότερες από τις ελεύθερες θέσεις.
729 αιτήσεις παρέλαβε το ΑΣΕΠ για τις 773 θέσεις που «άνοιξε» με την προκήρυξη 1Δ/2014.
Το ενδιαφέρον είναι μειωμένο στην κατηγορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ), αφού όπως ανακοινώθηκε κατατέθηκαν 526 αιτήσεις, δηλαδή 179 λιγότερες από τις προβλεπόμενες θέσεις. Αντίθετα, στην Τεχνολογική Εκπαίδευση (ΤΕ), οι αιτήσεις ήταν πολλαπλάσιες των θέσεων (203 για 68 θέσεις).
Η προκήρυξη αφορά διάφορες ειδικότητες σε υπουργεία, γενικές γραμματείες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορείες αρχαιοτήτων και άλλους φορείς του δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις