Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο θρυλικός σαξοφωνίστας των Rolling Stones, Μπόμπι Κις

Πέθανε ο θρυλικός σαξοφωνίστας των Rolling Stones, Μπόμπι Κις

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο θρυλικός σαξοφωνίστας των Rolling Stones, Μπόμπι Κις. Ο Κις, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στο σπίτι του, στο Φράνκλιν του Τενεσί. «Συντετριμμένοι από την απώλεια του καλού τους φίλου και θρυλικού σαξοφωνίστα» δήλωσαν οι Rolling Stones.

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο θρυλικός σαξοφωνίστας των Rolling Stones, Μπόμπι Κις. Ο Κις, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στο σπίτι του, στο Φράνκλιν του Τενεσί.

«Οι Rolling Stones είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του καλού τους φίλου και θρυλικού σαξοφωνίστα, Μπόμπι Κις. Η συμβολή του στο συγκρότημα, από τη δεκαετία του ’60, ήταν μοναδική. Θα μας λείψει πολύ» ανέφερε η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Πέρα από τους Rolling Stones, ο Μπόμπι Κις είχε συνεργαστεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Τζον Λένον, Τζορτζ Χάρισον, Έρικ Κλάπτον και Τζο Κόκερ.

Σύμφωνα με τον στενό φίλο και παλαιό συνεργάτη του Μάικλ Γουέμπ, o Κις είχε πρόβλημα υγείας στο συκώτι και τους τελευταίους δύο μήνες είχε εισαχθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο.

Η οικογένειά του δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024