Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έφτασε στον Λευκό Οίκο
Με τις καθιερωμένες τιμές έφτασε στον Λευκό Οίκο το χριστουγεννιάτικο δέντρο αναγγέλλοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Η Μισέλ, οι κόρες του προεδρικού ζεύγους Σάσα και Μαλία, και φυσικά οι προεδρικοί σκύλοι Μπο και Σάνι υποδέχθηκαν στη βόρεια πύλη το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμήσει με τα εντυπωσιακά στολίδια του τον Λευκό Οίκο.
Με τις καθιερωμένες τιμές έφτασε στον Λευκό Οίκο το χριστουγεννιάτικο δέντρο αναγγέλλοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Η Μισέλ, οι κόρες του προεδρικού ζεύγους Σάσα και Μαλία, και φυσικά οι προεδρικοί σκύλοι Μπο και Σάνι υποδέχθηκαν το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμήσει με τα εντυπωσιακά στολίδια του τον Λευκό Οίκο.
Η Πρώτη Κυρία, η Σάσα και η Μαλία, και τα πορτογαλικά νερόσκυλα Μπο και Σάνι, περίμεναν στην βόρεια πύλη το μήκους σχεδόν έξι μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έφτασε πάνω σε μαύρη και κόκκινη άμαξα καθώς ακουγόταν το «Ω Έλατο» από μικρή στρατιωτική χορωδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League

