Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Μάντζουκιτς, αλλά χωρίς Μιράντα και Σικέιρα η Ατλέτικο

Με Μάντζουκιτς, αλλά χωρίς Μιράντα και Σικέιρα η Ατλέτικο

Ο Μάριο Μάντζουκιτς θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο «Βιθέντε Καλντερόν», για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League. Στον αντίποδα, ο «Τσόλο» Σιμεόνε δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μιράντα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αυστρία, την περασμένη εβδομάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός της 19μελούς αποστολής και τον Γκιγιέρμε Σικέιρα

Ο Μάριο Μάντζουκιτς θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο «Βιθέντε Καλντερόν», για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League.

Ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο από το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τη Μάλαγα, όμως ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι χρειάζονται νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, για να διασφαλίσουν την πρόκριση στους «16».

Στον αντίποδα, ο «Τσόλο» Σιμεόνε δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μιράντα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αυστρία, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός της 19μελούς αποστολής και τον Γκιγιέρμε Σικέιρα, ο οποίος δείχνει να «πληρώνει» την αποβολή του στο προηγούμενο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Σοσιεδάδ, οπότε ο Κριστιάν Ανσάλντι θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της Ατλέτικο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024