Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Ατλέτικο σε κάνει να υποφέρεις...», είπε ο Μίτσελ στο Radio Marca

«Η Ατλέτικο σε κάνει να υποφέρεις…», είπε ο Μίτσελ στο Radio Marca

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία προπόνησή του στην Ελλάδα, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Marca, το οποίο βρέθηκε στην Αθήνα και... ανέκρινε όλους τους Ισπανόφωνους παίκτες των ερυθρολεύκων. Ανάμεσα στα άλλα ο κόουτς των Πειραιωτών τόνισε πως η Ατλέτικο «... είναι μία ομάδα που σε κάνει να υποφέρεις».

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία προπόνησή του στην Ελλάδα, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, όπου το βάρος έπεσε στην τακτική και τις στημένες φάσεις, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Μίτσελ, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης για την Ισπανία.

Συγκεκριμένα οι «εκλεκτοί» του Ισπανού τεχνικού είναι οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας.

Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της ομάδας στην ισπανική πρωτεύουσα που είναι το εξής:

19:30 Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλντερόν»

20:00 Προπόνηση Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλντερόν», η οποία θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Μίτσελ: «Ομάδα που σε κάνει να υποφέρεις»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Marca, το οποίο βρέθηκε στην Αθήνα και… ανέκρινε όλους τους Ισπανόφωνους παίκτες των ερυθρολεύκων.

Ανάμεσα στα άλλα ο Μίτσελ σχολίασε το πώς η Ατλέτικο μπορεί να βάλει δυσκολίες σε έναν αντίπαλο:

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι για να υποφέρει στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα που σε κάνει να υποφέρεις. Όταν έχεις τον Κόκε σημαίνει το 70% των γκολ μίας ομάδας. Πως να τον σταματήσεις; Είναι κάτι πολύ δύσκολο». Επίσης για τον Ράμος Ρεάλ τόνισε: «Είναι ένας ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που έχει πει».

Ο Τσόρι Ντομίνγκες που επίσης μίλησε στο εν λόγω ισπανικό ραδιόφωνο σε νέες δηλώσεις του στην Αργεντινή διευκρίνισε για το μέλλον του: «Πάντα το ήθελα αυτό. Το να γυρίσω δηλαδή στην Ρίβερ Πλέιτ για να αποσυρθώ εκεί από την ενεργό δράση. Όμως όπως έχω τονίσει ξανά έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι την επόμενη χρονιά και είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε στο μέλλον».

Ρομπέρτο: «Στην καρδιά μου η Ατλέτικο»

Δεν κάνει σκέψεις εκδίκησης κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρόμπερτο, τονίζοντας πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Βιθέντε Καλδερόν».

«Τα εννιά χρόνια που πέρασα στην Ατλέτικο, με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα» ανέφερε ο Ρομπέρτο. «Εκεί μεγάλωσα και γνώρισα τις αξίες του ποδοσφαίρου, τη θέση του τερματοφύλακα και τον επαγγελματισμό».

Όσον αφορά στο τι θα σημαίνει για τον ίδιο ενδεχόμενη νίκη του Ολυμπιακό στην ισπανική πρωτεύουσα, ο Ρομπέρτο σχολίασε: «Προσωπικά, νίκη θα σημαίνει κάτι ξεχωριστό αλλά σε καμία περίπτωση εκδίκηση, γιατί η Ατλέτικο είναι πάντα στην καρδιά μου, το τι θα συμβεί στο χορτάρι δεν αλλάζει όπου κι αν παίζεις» ήταν τα λόγια του.

Τέλος, ανέφερε: «Εάν θέλουμε να προχωρήσουμε σαν Ολυμπιακός, πρέπει να πάρουμε πόντους στην Ισπανία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024