Βούλτεψη: «Η αντιπολίτευση λάθος συνδέει τη χούντα με την τρόικα»
«Όλοι αυτοί οι θετικοί δείκτες πρέπει να περάσουν στην κοινωνία» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στην ανάπτυξη που καταγράφηκε στο γ' τρίμηνο του 2014. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, γιατί «η χούντα συνδέεται με την τρόικα» και έτσι προκαλείται σύγχυση στην ιστορική μνήμη, καταλήγοντας: «Στη χούντα δεν μπορούσαμε ούτε να κάνουμε πορείες, ούτε απεργίες».
«Όλοι αυτοί οι θετικοί δείκτες πρέπει να περάσουν στην κοινωνία» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στην ανάπτυξη που καταγράφηκε στο γ’ τρίμηνο του 2014.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι η Πολιτεία γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας και ότι κάνει κινήσεις για να βγει από την κρίση. Για να επιτευχθεί αυτό όμως, τόνισε ότι «θα πρέπει να έχουμε κάνει ένα εθνικό σχέδιο» το οποίο -όπως ανέφερε- είναι σε εξέλιξη.
«Η τρόικα θα έρθει» είπε η Σοφία Βουλτεψη και πρόσθεσε: «Συζητούμε με τους εταίρους και τους δανειστές μας όλα μας τα θέματα».
Η ίδια παραδέχθηκε, ότι έγινε λάθος με τις δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα, αλλά υποστήριξε ότι ήταν «λάθος που δεν επηρέασε τους πολίτες».
Σχετικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε βέβαιη ότι «όταν έρθει η ώρα θα βρεθούν οι 180 και περισσότεροι βουλευτές και πως θα προχωρήσει η κυβέρνηση και θα συνεχίσει το έργο της».
Η Σοφία Βούλτεψη εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι τα σχέδια των στελεχών της «φέρνουν σύγχυση και θα οδηγήσουν στην χρεοκοπία. Ο λαός δεν είναι χρεοκοπημένος, περνάει δυσκολίες, αλλά θα έρθει σε καλό δρόμο».
Επέκρινε την αντιπολίτευση γιατί «η χούντα συνδέεται με την τρόικα» και έτσι προκαλείται σύγχυση στην ιστορική μνήμη και κατέληξε: «Στη χούντα δεν μπορούσαμε ούτε να κάνουμε πορείες, ούτε απεργίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης