Συναυλία για μικρούς ασθενείς από τους Γιατρούς του Κόσμου
Για τους Γιατρούς του Κόσμου, εδώ και 25 χρόνια, τα παιδιά αποτελούσαν πάντα την πρώτη τους προτεραιότητα. Γι' αυτό και στις 26 Νοεμβρίου διοργανώνουν συναυλία για τη φροντίδα μικρών ασθενών των ανοιχτών πολυϊατρείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Για τους Γιατρούς του Κόσμου, εδώ και 25 χρόνια, τα παιδιά αποτελούσαν πάντα την πρώτη τους προτεραιότητα.
Γι’ αυτό και στις 26 Νοεμβρίου διοργανώνουν συναυλία για τη φροντίδα μικρών ασθενών των ανοιχτών πολυϊατρείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Στη συναυλία, που ξεκινά στις 20:00, συμμετέχουν οι Σόνια Θεοδωρίδου, Orchestra Mobile και Θεόδωρος Ορφανίδης.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Γιατροί του Κόσμου Ελλάδα: Σαπφούς 12, Αθήνα, τηλ. 210-3213150
Ταμεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά: Ηρώων Πολυτεχνείου 32, τηλ. 201-4143310 και 210 4143320.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Γερμανία ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442